Jedno z nejzajímavějších utkání se odehraje v Čečelicích. K druhému celku třetí třídy přijede aktuálně bronzová Jeviněves.

Domácí mají na jaře dobrou formu – doposud prohráli v novém roce jen dvakrát. Sokol si naposledy došel pro vítězství 4:1 nad Čechií Kralupy a na vedoucí rezervu Záryb ztrácí pět bodů. „Očekávám tři body, protože chceme dohnat ztrátu na vedoucí Záryby. Snad zápas nepodceníme. Kluci poctivě trénují a já si osobně přeji, abychom ještě zabojovali o postup. Chtěli bychom hrát výš,“ netají plány David Prejza, trenér Čečelic.

Ilustrační foto.
Exsparťan Chabada: Kritika hráčů byla úplně zbytečná

Jeviněves je na tom bodově hůř, na vedoucí týmy ztrácí dvanáct bodů. Ale oproti původním plánům zažívá také povedený ročník. „Naším cílem bylo vyhnout se záchraně a hrát střed tabulky. To kluci zvládli a teď si mohou užít závěr sezony. Jsme všichni s výsledky spokojení. Na druhou stranu – máme několik zraněných hráčů a s Čečelicemi nás čeká náročný zápas. Když vybojujeme bod, bude to super,“ přeje si Petr Duchoslav, vedoucí Jeviněvsi.

O důležité body bude bojovat i předposlední Sazená, která v neděli narazí na Kralupy 1901. Tým by se díky třem bodů mohl odpoutat od nejhorších mužstev soutěže, Kralupy by naopak rádi odčinily poslední dvě porážky od Střezivojic a Záryb.

JAN PECHÁNEK

Ilustrační foto
Drama ve IV. třídě, o postup bojuje trojice týmů