Jeden z hlavních zápasů jara začal vyrovnaně. Ve dvanácté minutě sice otevřel gólový účet z pokutového kopu čečelický Petr Resl, ale na poklidnou výhru to pro domácí dlouho nevypadalo.

Jenže ve druhé půli předvedli hosté totální výbuch. Nejprve sudí Slavkovský chybně neodpískal pokutový kop. To si však Čečelice brzy vynahradily. Jeviněves totiž inkasovala tři branky během dvou minut. A bylo po zápase.

Pšovka si vyšlápla na vedoucí Polepy
Doma tygr, venku kotě. Pšovce to jinde nejede

„První poločas jsme s lepším soupeřem drželi krok. Čečelice nás ale jasně přehrály po přestávce. Domácí byli důrazní. Rychle k nám přistupovali, moc prostoru jsme neměli. A než jsme se dokázali vzpamatovat z druhé obdržené branky, dostali jsme další facky," litovalo ztráty vedení Jeviněvsi.

Hvězdou utkání se stal David Černý, který vstřelil hned tři góly. Výrazně tak pomohl Sokolu ke třem bodům, díky kterým zůstává na dostřel lídrovi.

Stále první rezerva Záryb si v neděli poradila s Dolany. Zvítězila 3:1 a před zbytkem tabulky má náskok pěti bodů.

Na opačném pólu tabulky situace také není vůbec jasná. Naopak – ještě více se dramatizuje. Poslední Sazená sice nezvládla zápas s Kralupy 1901, ale na Mlékojedy ztrácí jen tři body. Na pozoru se musejí mít i Cítov a Střezivojice, které mají před Mlékojedy jen jeden bod navíc. I druhou nejnižší soutěž čeká parádní závěr sezony.

Čečelice - Jeviněves 5:1
Branky: 60., 62. a 79. D. Černý, 12. Resl, 60. Hlaváček - 65. Kokšal.

Cenná výhra nad rezervou Libiše. Dolní Beřkovice zvítězily 3:1.
Výsledkový servis: Ve Veltrusech padlo deset gólů