„Dnes jsme museli v sestavě opět improvizovat, a na kombinaci to bylo znát. Dopolední zápasy nám nesvědčí," krčil rameny jeden z hostujících koučů Jan Studený. „Opět jsme si nechali dát v úvodu gól a soupeři narostla křídla. Dobře bránil a postupem času narůstalo jeho sebevědomí. Je to už naše šestá letošní remíza. Stále nám chybí ten malý krůček k zisku tří bodů," dodal Studený, jenž byl kvůli zranění tentokrát i jedním z absentujících. Těmi dalšími byl sudí Matějček a vykartovaný Maršner, kterému se v těchto dnech navíc narodila dcera Adélka.

Domácí se sice celé utkání bránili, ale trpělivě vyčkávali na chybu zkušenějšího soupeře. Ta přišla už v páté minutě. Mladičký Mihalík, zaskakující ve stoperské dvojici, nedokázal zastavit hbitého Hájka, který nádherným obloučkem přehodil vybíhajícího Straku – 1:0. Rychlá branka hosty probudila a šance na sebe nenechaly čekat. Vyrovnání přišlo už ve 14. minutě. Hyka přešel přes dva obránce a poslal přesný míč na nohu nabíhajícího Hašlera – 1:1. Další příležitosti už končily v rukou brankáře Pettíka nebo vedle jeho branky. Domácí prakticky Straku neohrozili.

Druhý poločas přinesl stejný obrázek. Ovčárští měli sice míč na kopačkách, ale kombinace vázla, což vyhovovalo domácím, kteří se nikam nehnali. Do konce utkání se stačili pozorně bránit útočným choutkám hostů a sem tam vyráželi do protiútoku. Jenže obrana Ovčár už chybu neudělala. Hrstka přítomných tak viděla hlavně urputný boj uprostřed hřiště. Ovčárským tentokrát nevycházelo zhola nic, ani obávané standardky. Vysvobozením tak byl pro oba týmy závěrečný hvizd.

Beroun – Ovčáry 1:1 (1:1)
Branky: 5. Hájek – 14 Hašler. Rozhodčí: Nehasil. ŽK: Hyka (O.). Diváci: 20. Ovčáry: Straka – Pechar, Ondrák, Mihalík, Viskup – Hyka, Hašler, Šmidrkal, Kudela – Dohnal (84 Baloun), Voljanskij.

(dk)