Rezerva A-třídního celku vyhrála před tímto víkendem třináct zápasů v řadě, teď ale nečekaně padla. A to i přesto, že v souboji s Mlékojedy díky Tesařovi rychle vedla 1:0.

Do branky lídra musel Viktor Valentin, hráč z pole. A ten se červenal při vyrovnávací trefě, lehký míč ke smůle hostujících fanoušků náhradní brankář upustil a Lukáš Gerencséry měl už lehkou úlohu.

Horní Počaply zvládly zápas s Obřístvím, Sokol vyhrál 4:2.
OP: Horní Počaply mají cenný skalp lídra

To naopak brankář Mlékojed Ilko Željazkov byl spolehlivou oporou a především díky jemu se podařilo celku z druhé poloviny tabulky obrat vedoucího.
Nejprve se ale Záryby znovu dostaly do vedení, které zajistil už tradiční žolík Zdeněk Antoš.

To však bylo za strany hostů vše, Mlékojedy díky gólům Matuchy a Krejčího skóre otočily.

„Měli jsme i štěstí, byl to jeden z našich dobrých výkonů. V poslední době nás drží brankář, měli jsme konečně k dispozici více hráčů," těšilo po zápase Josefa Frajbiše, vedoucího domácích.

Hráči Startu i přes zisk tří bodů ale záchranu ještě jistou nemají. Jak je zvykem, vše se odvíjí od krajských soutěží. Přesto hrají Mlékojedy lépe než dřív a to je z velké části zásluha nového kouče Martina Měřičky.

„Dal celé naší hře nový systém, kluci mu chodí na tréninky, vše funguje. Trochu se do toho opřel, je tvrdý. Nebojí se posadit na lavičku kohokoli, a to se mi líbí. Má u hráčů respekt, a od toho se pak odvíjí vše ostatní," upozorňuje Frajbiš na změnu v týmu.

Ilustrační foto.
Neratovice přišly po letech o oblíbené trhy