„S Poděbrady jsme hráli to, na co jsme měli. De facto těsně před utkáním se nám zranili dva hráči, i z tohoto důvodu jsme dali přednost hře zezadu. Krulich nám bohužel bude chybět dlouhodobě, má něco s vazy,“ popisuje aktuální situaci opory Záryb Jan Vlček, hlavní trenér mužstva.

Celek z Divišova zárybští velmi dobře znají, v poslední sezoně proti tomuto soupeři brali čtyři body. „Je to podobný tým jako my, umí být velmi nepříjemný. Mají zkušené mužstvo, ale rozhodují chyby. Pokud jich jednoduše uděláme méně, vyhrajeme. Pokud uvidím krásný gól, zatleskám, ale na krásu se nehraje. Jde hlavně o body, a když odevzdáme další poctivý výkon, zápas zvládneme,“ pokračuje Vlček.

Libiš v utkání s Brozany sahala po bodech, nakonec těsně prohrála.
Nováček hostí nováčka. Libiš potřebuje navázat na úvodní kolo

NAPRAVÍ KLY ZTRÁTU?

Dalším celkem z Mělnicka, kterého čeká souboj v I. A třídě, jsou Kly. Svěřenci trenéra Michala Voljanského premiérový vstup do nové soutěže nezvládli, s Pšovkou i přes dobrý výkon padli 0:2. Teď stojí na prahu dalšího utkání – TJ se utká s Poděbrady. 

„Celkově mě kvalita soutěže po všech stránkách překvapila. I když jsme první zápas nezvládli, nic nebalíme a chceme to napravit hned s Poděbrady. Myslím, že se vůbec nemusíme bát a když budeme bojovat a jezdit po zadku, body brzy uděláme,“ hovořil o nadcházejícím utkání Ivo Doležal, brankář Kel.

Chomutov – Neratovice 1:2.
Za dalšími body přes pražský Meteor