Po třetí za sebou Neratovice vyhrály v řádné hrací době. V devátém kole divizní soutěže porazily na domácí půdě Štětí dvěma brankami, přičemž si gólman Dědek dokázal zachovat čisté konto. Neratovice už tak získaly třináct bodů a pomalu se sunou do klidného středu tabulky. Po této výhře se posunuly na deváté místo.

Neratovičtí borci předvedli fotbalově velmi dobrou první půli a jen vynikající výkon brankáře hostů a neschopnost vstřelit branku rozhodla o tom, že skončil poločas bez branek. Hosté se místo hry věnovali diskuzím s rozhodčím a často faulovali. Na to doplatil zkraje druhého poločasu Hrdý ze Štětí, jenž byl po druhé žluté kartě vyloučen a hosté šli do deseti. „Neproměnili jsme opět vyložené brankové situace a to nás pak zase strašně srazilo. Museli jsme tak rozhodnout ve druhém poločase až z pokutového kopu po faulu na Kozáka. Máme tři body a teď se musíme připravit na Most, kde budeme chtít také bodovat," hodnotil výkon svého mužstva hlavní neratovický kouč Tomáš Staněk.

Divizní sousedé z Libiše ani tentokrát nepřeťali smolnou šňůru proher a podlehli vysoko soupeři z Českého Brodu. Více o libišském fotbale si přečtěte v zítřejším vydání Mělnického deníku.