Prozatím nejlepšími střelci jsou dva fotbalisté ze IV. třídy. Prvním je Jan Švejcar z Vraňan, který stihl nastřílet už pět gólů i přesto, že jeho mančaft ještě nevyhrál. Druhým fotbalistou s pěti vstřelenými brankami je Adam Knoflíček ze Sazené. Tomu se náramně vydařil především poslední víkend, kdy svému týmu pomohl hattrickem porazit Novou Ves 7:0.

Ilustrační foto.
Auto narazilo do náklaďáku



Čtyři přesné zásahy má na svém kontě ze všech soutěží jen jeden hráč – Petr Resl z Čečelic. Jeho tým je zatím ve III. třídě stoprocentní a hlavně díky Reslovi se Sokol momentálně nachází společně s EMĚ Mělník na děleném prvním místě.

Devítce fotbalistům se podařilo v úvodních kolech nastřádat po třech brankách. V okresním přeboru to jsou Miloš Hakl (Viktoria Všestudy) a Richard Polanský (AFK Hořín), ve III. třídě patří mezi nejlepší střelce Pavel Douděra (Sokol Čečelice) a Matěj Šenkýř (Sokol Dolany). V nejnižší třídě to jsou byšičtí Jakub Šteiner a Martin Manžel, v barvách klubu Roma Neratovice zase řádí Alexander Sivák. Třemi trefami se pyšní i Václav Růžička z Kralup 1901 B a svého zástupce mezi nejlepšími má také nováček na Mělnicku – Tursko, v podobě Michal Vyhnala.

Hostem online rozhovoru byl neratovický trenér Tomáš Staněk.
Neratovický kouč Staněk odpovídal na vaše dotazy