Ještě ke všemu poslední branku si sami domácí srazili do branky.

Úvodní polovinu duelu se domácím obzvlášť dařilo. První tři branky padly z kopaček neratovických fotbalistů proto zaslouženě zvítězili 3:1.

Jenže vedení je pravděpodobně ukolébalo a druhý poločas už byl spíš jako zlý sen. Začaly se shromažďovat chyby na domácí straně. Hosté ovládli hru a zle neratovickým hráčům zatápěli. O dvoubrankové vedení přišli v 77. minutě, kdy se hosté řítili v brejku po levé straně a následný přízemní centr si Šulc srazil do vlastní branky.

A aby toho nebylo málo, nedařilo se ani ve střelbě pokutových kopů. Tam Neratovice třikrát neuspěly a díky tomu si Úvaly připsaly druhý bod.
„Poslední zápas v této sezoně jsme začali dobře a po třiceti minutách jsme vedli 3:0. Pak jsme polevili a začali hrát takový profesorský fotbal a hostům se podařilo do půle snížit. Do druhé půle jsme nastoupili s vědomím vedení o dva góly, a že se nám nemůže nic stát. Podle toho to také vypadalo. Hodně jsme to podcenili a hostům se podařilo vyrovnat, když jsme si dali třetí branku vlastní. Vše vyvrcholilo penaltami, ve kterých jsme opět neuspěli. Soupeř si tak bohužel odváží dva body," zhodnotil trenér Neratovic Jan Studený.