Soupeř z Kolínska vede tabulku s pohodovým náskokem devíti bodů. Naposledy ale Polepy ztratily, přehrála je aktuálně čtvrtá Sokoleč. I proto bude chtít sobotní soupeř Pšovky rychle navázat na předchozí sérii sedmi vítězství v řadě.

Mělník by naopak rád zapomněl na výbuch s Velimí, kde svěřenci trenéra Libora Tomáška inkasovali sedm gólů. „Musíme se vrátit k utkání s Kosmonosy, kde jsem bránili velmi dobře. Poctivá obrana celého týmu bude důležitá i teď s Polepy,“ nabádá své hráče Tomášek.

Pšovka si na soupeře věří. Už jen proto, že ho na podzim jako jeden z mála týmů dokázala obrat o body, tehdy brala dva za výhru v penaltách. „Doufám, že to bude stejně vyrovnané střetnutí. Nemám moc rád, když se hráči někde schovávají a jen čekají na šanci. My chceme být tím týmem, který bude určovat hru. Ofenzivní sílu máme, takže věřím, že ten debakl z minulého týdne odčiníme,“ říká nekompromisně Tomášek.

Druhý tým z Mělnicka čeká v A třídě utkání s Velimí. Zárybští by také rádi odčinili poslední porážku, v Kosmonosech navíc ani neskórovali. Na jaře Sokol prozatím střídá dobré výkony s horšími.

JAN PECHÁNEK

Neratovice - Velvary
Neratovice jsou zase gólové. Teď přidat tři body!