Drama v Tip lize vyvrcholilo v posledním kole. Vedoucí Roman Mröz ho zvládl o poznání hůř. Jeden záporný bod nakonec na hlavní cenu, kterou je mimo jiné jako už tradičně sud piva z Rohozce, nestačil. Josef Dohnanský se totiž v nevyzpytatelném kole blýskl solidními plus pěti body (nejvíc bylo osm) a svého soka předskočil. Může se tak těšit na pořádnou porci pěnivého moku.

Smutnit ovšem nemusí ani druhý v pořadí, který získává celodenní rodinnou poukázku do Aqua palace Praha. Aby slavnostní vyhlášení naplánované na středu 26. listopadu od 17 hodin v Klubu na hřišti ve Velkém Borku nepostrádalo napětí, nechali jsme přesné pořadí na třetím až jedenáctém místě (s výjimkou šestého) ještě v tajnosti.

Jisté ovšem je, že jsou ve hře ještě další atraktivní ceny: poukaz do resortu Zelené údolí Úžice, čítající ubytování v pensionu Svět se snídaní pro dvě osoby včetně celodenní hry Putting golfu, rodinná vstupenka do ZOO Praha, den na fotbalgolfovém hřišti v Dymníku u Rumburku pro dvě osoby s kachnou k obědu a knihy a vstupenky, věnované naším vydavatelstvím.

Pro všech jedenáct oceňovaných pak bude připravený dárkový set z Rohozce, poukaz do resortu Zelené údolí Úžice pro jednu osobu na hru Putting golfu a občerstvení od kuchaře Fíďi z Velkého Borku.

Všem jedenácti oceněným gratulujeme a prosíme, aby svou účast na vyhlášení potvrdili na telefonním čísle 315 628 870, nebo 606 635 298 (Věra Krajníková).

Konečné pořadí Tip ligy Mělnického deníku - podzim 2014

1. místo: Josef Dohnanský st. (Libiš) - 114 bodů
2. místo: Roman Mröz (Libiš) - 111 bodů
3.- 5. místo: Mirda Černý (Slaný), Michal Kutílek (Záryby), Milan Žambůrek (Nelahozeves) - 108 bodů
6. místo: Miloš Jindřich st. (Neratovice) - 106 bodů
7. – 11. místo: Ladislav Černý (Mělník), Vlasta Lipnická (Mělník), Jar. Pech (Mělník), Josef Protiva st. (Neratovice), Helena Šestáková (Střednice) - 105 bodů