„Velmi kvalitní zápas, velmi dobré tempo, pro naše mladé hráče velmi dobrá zkušenost. Tak jak kluci makají v trénincích, tak stejným způsobem odbojovali tento zápas," chválil po zápase libišský trenér Václav Havel. Zároveň se ale snažil výsledek nepřeceňovat. „Je to ale stále jen příprava, pochvala na naši adresu hřeje, ale určitě nepodlehneme uspokojení."

Libišští se ve svém třetím letošním utkání (prvním po návratu ze soustředění) představili ve znovu omlazené sestavě čítající sedm hráčů mladších 22 let. Rozhodující náskok si v utkání vytvořili ze dvou standardních situací, když do přestávky z trestného kopu skóroval Škoda a po ní z penalty Baratynskyy. Mezi dvěma góly soupeře se prosadil ještě Hrdý, jehož trefa tak byla vítězná. Další přípravu hraje Sokol v sobotu s Rejšicemi, o dějišti utkání ještě nebylo rozhodnuto.

Louňovice – Libiš 2:3 (0:1)
Branky Libiše: Škoda, Baratynskyy z PK, Hrdý. Hráno na UMT v H. Počernicích. Libiš: Vágner – Čadek, Trojan, Kabyl, Škoda – Těmín, Řepka, Baratynskyy, Hrdý – Kvída, Jiráň (Matoušek, Franz).