Jen pro připomenutí, Všestudy v posledním ročníku obsadily druhou příčku, těsně za vítězem. O postupujícím rozhodlo až závěrečné kolo, šťastnějším týmem byly nakonec Vojkovice. Klub si ale i tak mohl odškrtnout velmi povedený fotbalový rok, výsledkově a herně Všestudy překvapily dost možná i sami sebe.

Teď tým stojí na prahu sezony nové. Té, ve které se s Viktorií počítá na místa nejvyšší. Vydobyla si respekt a pozici jednoho z nejlepších mužstev okresních soutěží na Mělnicku. 

I. B třída: Tišice (v zeleném) - FC Mělník (1:6). Ilustrační foto.
FC Mělník zve na přípravné zápasy, A-tým prověří i celek z Litoměřicka

NAVRÁTILEC PECH A ZNOVUZROZENÝ KOUDELKA

Vedení Všestud mělo během přestávky jasno, kostru týmu měnit nechtělo. Zároveň mělo v plánu mužstvo posílit maximálně o dva hráče, kteří by hru ještě pozvedli o kousek nahoru. SK nakonec přivedl jen jednoho fotbalistu - Radka Pecha. Ten se do Viktorie vrátil po několika letech práce v zahraničí. Po zranění se zapojuje do kádru i Patrik Koudelka. 

„Radek nyní potřebuje nabrat fyzickou kondici, protože vůbec nehrál. To ale samozřejmě potřebujeme všichni. Trénujeme třikrát týdně a zatím je to jen a jen o běhání, s míčem začneme zhruba za týden,“ poodhalil současný plán přípravy Ivo Lorenc, brankář týmu.

V sobotu mužstvo čeká turnaj v Lužci, před startem přeboru ještě sehraje zápasy s Čechií Kralupy a Líbeznicemi. Pak už přijdou na řadu mistrovská utkání, ve kterých se bude chtít každý soupeř proti Všestudům vytáhnout. 

Ivo Lorenc však zůstává se svými spoluhráči v klidu, pozici favorita v týmu nikdo příliš neřeší: „Neděláme si z toho hlavu. Chceme bavit diváky ofenzivním fotbalem a cíl je stejný - vyhnout se bojům o záchranu. To dál už je bonus. Konkurence ale bude velká, nahoře by mohla hrát hlavně rezerva Libiše a Velký Borek. Mezi předními týmy vidím třeba i Mšeno a Obříství.“

Fotbalový klub z Řepína oslavil padesát let existence.
Zlatá padesátka! Řepínský fotbal oslavil půl století