PROHRA ČTYŘI MINUTY PŘED KONCEM

Neratovice byly poraženy na kladenském trávníku jediným gólem čtyři minuty před koncem. Přitom zápas rozehrály velmi dobře. „Z naší strany bylo prvních dvacet minut výborných. Dobře jsme se pohybovali, presovali soupeře a vytvořili jsme si i šanci," uvedl hlavní trenér Neratovic Tomáš Staněk.

Kladno se ale zlepšovalo v průběhu duelu, bylo silnější na míči a vytvořilo si několik šancí. „Pro nás bylo komplikací zranění gólmana Dědka. Ten musel být ve druhém poločase střídán mladým Šteinerem, který se ale dobře uvedl," vysvětlil Staněk s tím, že je brankář David Šteiner podržel ve složitých situacích.
Soupeř byl lepší, ale gól mu Neratovičtí darovali školáckou chybou. „Místo odkopu jsme kombinovali v 86. minutě před vápnem, přišli jsme o míč a domácí nás za to potrestali. Za předvedený výkon se ale vůbec stydět nemusíme," dodal neratovický kouč.

LIBIŠI SE STÁLE NEDAŘÍ BODOVAT

Libiš tentokrát podlehla Mostu. I když ještě po první půli se zdálo, že by duel mohl skončit v penaltovém rozstřelu. Nakonec Severočeši nastříleli do libišské branky nelichotivých pět gólů.

Libiš – Most 1:5 (0:0)
Branky: 87. Šobr – 47. Weickert, 55. Stožický, 67. Pavlíček, 59. a 75. Belej. Rozhodčí: Raplík. Diváci: 80. Libiš: Lomský – Hromas (66. Bezděk), Kalaš, Kolísek, Zuskin – Pořízek (83. Fajt), Řepka, Ptáček (76. Kvída), Škoda, Křtěn – Kubec (60. Šobr).

Kladno – Neratovice 1:0 (0:0)
Branka: 86. Procházka. Rozhodčí: Klupák. Diváci: 165. Neratovice: Dědek (50. Šteiner) – Pajkrt, Šulc, Chlumecký, Vorasický – Ďurinda, Zelenka, Kraus (89. Jína), Rejman (80. Barták) – Gabčo (56. Kozák), Moravec (70. Radosta).