Ohlasy předchozích tří ročníků byly značné. I v době internetu a elektronické pošty dorazily do redakce stovky z novin vystřižených hlasovacích kuponů a začalo veliké sčítání.

Anketa zatím patřila jen borcům ze Slavie Velký Borek, kde zřejmě papírové kupony sbírají nejpoctivěji. Loni i předloni se stal vítězem Michal Kubišta, který na trůnu vystřídal svého spoluhráče Miroslava Mihalíka.

Za svou výhru získaly opory Velkého Borku vkusnou a hezkou plaketu.

Králové trůnu Fotbalista okresu
1. ročník – 2013
Miroslav Mihalík

2. ročník – 2014
Michal Kubišta

2015
Anketa nebyla vyhlášena

3. ročník – 2016
Michal Kubišta

Rok se s rokem sešel a pro úspěch anketu rozjíždíme opět. Budeme znovu volit Fotbalistu roku, tentokrát 2016, znovu budete hlasovat pomocí originálních kuponů vystřižených z novin. Vy, čtenáři, v následujících týdnech rozhodnete, kdo ve čtvrtém ročníku ankety vystoupí na nejvyšší stupínek.

Cílem ankety není najít nejlepšího hráče působícího na Mělnicku, což ani objektivně nelze zjistit, nýbrž najít toho, kdo má nejen fotbalové kvality, ale umí diváky i bavit.

Do nabídky jsme zařadili osobnosti ze čtyř soutěží – od divize až po okresní přebor. Dál už je výběr jen na vás!

Vyberte z patnáctky nominovaných, kdo podle vás v uplynulém roce 2016 podával nejlepší výkony, maximálně pomáhal svému týmu, choval se jako rytíř a bavil lidi.

Vepište jeho jméno do anketního lístku (pouze jedno jméno), který bude až do 31. března každý den (kromě neděle) vycházet v tištěném vydání Mělnického deníku, a zašlete ho na adresu Kpt. Jaroše 295, Mělník, nebo ho doručte přímo do redakce. Vítězný fotbalista se může opět těšit na zajímavou cenu.

V posledním ročníku došly do redakce tři stovky hlasovacích kupónů. Ti nejlepší z osmadvaceti nominovaných dostali kolem padesáti hlasů. „Určitě jsem rád a vážím si toho, že jsem skončil první, ale zase takovou váhu tomu nepřikládám. Byla to spíše divácká anketa. V samotné nominaci bylo více lepších fotbalistů, než jsem já a možná, že skoro všichni. Spíše to ale dokazuje, že lidi ve Velkém Borku mají fotbal rádi a věnují se mu," uvedl po svém vítězství v druhém ročníku ankety o nejlepšího fotbalistu okresu Michal Kubišta.