Bitva tak proti sobě svedla i Michala Broše a Martina Chabadu, dva bývalé sparťany. Především pak přilákala na zimní stadion několik stovek diváků. Výtěžek ze vstupného spolu s dobrovolnými příspěvky dárců činil úctyhodných 23.509 korun, které pořadatelé věnovali Dětskému domovu v Kralupech. Stejně jako v následném boji o mistrovské body byli i v utkání, ve kterém o výsledek nešlo, úspěšnější Kralupští, vyhráli 7:5.

„Byla to paráda. Každá příležitost zablbnout si s úsměvem s klukama, které jsem dlouho neviděl, posedět v kabině, dát si nějaké pivo… Koho by to nebavilo? Těšil jsem se dlouho dopředu a splnilo to mé očekávání," shrnul své dojmy z akce Michal Broš. Ten byl hlavní tváří domácího výběru složeného převážně z trenérů a lidí s těsným vztahem ke klubu. V něm se po nedávném ukončení úspěšné hráčské kariéry věnuje výchově svých následovníků.

Proti stál tým Martina Chabady, který „dělá" hokej právě v nedalekých Neratovicích. „S hráči jako Láďa Benýšek jsem se dlouho neviděl, s Frantou Zahradníčkem a Honzou Chalupeckým jsem se hodně potkával, když jsem hrál na Spartě, a další spoustu lidí jsem rád viděl," dodal bývalý reprezentant a několikanásobný mistr české i finské ligy.

Sobotní akce v režii vedení kralupského oddílu podle něj byla důkazem, že i v sebemenším či chudším oddíle lze hokej dělat srdcem a peníze nemusejí být na prvním místě. „Oba oddíly v tomto mohou jít příkladem, že rozhodující je vždy srdce a zápal. I zápas nejnižší krajské soutěže je schopný udělat radost dětem z domova. Za vybranou částku se taková akce nemusí vůbec stydět," uzavřel Broš.