Buldoci se pustili do soupeře s vervou a vytvořili si řadu gólových příležitostí, které nedokázali proměnit svoji zbrklostí nebo zasáhl pozorný brankář Liprt. Na druhé straně hrál Spartak důrazně v osobních soubojích a využil každou příležitost dostat se do útočné třetiny, střelecky se však neprosadil.

Ve druhé třetině se hra vyostřila, přibylo osobních soubojů, šarvátek i oboustranné nervozity. Snaha Spartaku o rychlé protiútoky většinou končila na špatné produktivitě nebo brankáři Pavlu Krestovi. Podobně na tom byli i Buldoci, kteří si vypracovali daleko více slibných akcí.

V úvodu třetího dějství Spartak ve snaze o vyrovnání otevřel hru, nedokázal si ale poradit s brankářem Pavlem Krestou. Spartak se marně snažil vzepřít roli obětních beránků a Buldokům cestu za třemi body nijak nezkomplikoval. Domácí naopak vítězství pojistili dvěma brankami. „Sice jsme vyhráli, ale trochu jsme se trápili v koncovce. Jsem rád, že jsme to ale nakonec zvládli," zhodnotil duel hlavní kouč Neratovických Martin Chabada.

Buldoci mají v kádru nového útočníka. Na hostování do konce sezony přišel Martin Važanský z Rakovníka. V duelu naopak chyběl zraněný David Macků, který má natažená třísla. V příštím kole zajíždějí Buldoci do Kladna, kde se v sobotu od 16 hodin střetnou s Hvězdou. Potom je v sobotu 11. února čekají doma v regionálním derby Kralupy nad Vltavou.

BARBORA WALTEROVÁ, DUŠAN KUDELA