Děti se mohou těšit na soutěže a opékání špekáčků, které dostanou zdarma, na dospělé čeká tanec na večerní zábavě.

V seriálu se objeví Beřkovice

Beřkovice – Dvě vesnice Dolní Beřkovice a blízká Vliněves navštívil na začátku jara štáb, který natáčí známý seriál Ordinace v růžové zahradě. V květnových dílech 737 a 738 se mohou diváci těšit například na záběry z cyklistické stezky, Mělnické ulice nebo restaurace Na Knížecí. Fanouškům seriálu to oznámila na webu místní radnice.

PŘIJÍMACÍ TESTY ve Střední odborné škole a Středním odborném učilišti Kralupy absolvovali spolu s ostatními uchazeči o maturitní studium také Erik Klepiš a Filip Staněk, kteří mají zájem o zde vyučovaný obor pod názvem Analýza potravin.
Státní testy zájemci o studium absolvovali v kralupské škole poprvé

Batole je velkým šéfem

Neratovice – Americkou animovanou komedii Mini šéf má v programu místní městské kino ve Společenském domě v sobotu 22. dubna od 15 hodin a v neděli 23. dubna ve stejný čas. Mimi šéf je ve skutečnosti velký boss. Navenek sice působí jako roztomilé batole, ale uvnitř je to protřelý byznysmen posedlý obchodními úspěchy. Pracuje pro organizaci BabyCorp a jeho hlavním posláním je zjistit, proč teď děti prohrávají na trhu rodičovské lásky. Zatímco lásky k dětem ubývá a podíl BabyCorp na trhu klesá, o to rychleji rostou výsledky konkurenční společnosti Štěně a.s.

Skryté zlo proniká do hlavy

Kralupy – Místní kino Vltava uvede v pátek od 20 hodin americký horor Skryté zlo. Když tři kamarádi z vysoké školy narazí na hrůzný původ skrytého zla, zjistí, že existuje jediný způsob, jak se vyhnout této kletbě: nemyslet na ni, nevyslovovat ji. Ale jakmile skryté zlo pronikne do vaší hlavy, je to právě to, co všechno řídí. V titulní roli se představí Carrie-Anne Moss a Michael Trucco.

Ilustrační foto.
Nejdražší je pes v paneláku, stojí až tisíce korun ročně