Jazzový klub patří poezii

Neratovice – Dnes večer vystoupí v jazzovém klubu místního společenského domu Marek Šlechta, vedoucí několika hudebních uskupení. Večer hudby a poezie tam začíná v 19 hodin, vstupné je dobrovolné.

Čtěte také: Cyklostezka spojující Kly s Mělníkem začne růst v létě

V Domečku ozdobí vajíčka

Mělník – Tradiční akce pro malé i velké Jaro v Domečku, tedy v místním domě dětí a mládeže, se koná už tuto sobotu. Mezi čtrnáctou a sedmnáctou hodinou tam na všechny příchozí čekají tvořivé dílničky na téma Velikonoce, ukázka paličkování, vystoupení dětí z místních kroužků, pletení pomlázek a zdobení velikonočních vajíček a perníčků, pletení z pedigu a drátkování. Chybět nebude ani malý zoo koutek s živými zvířátky a se svými výrobky se pochlubí i mělnické patchworkářky.

Mělník bude patřit gospelu

Mělník – Příznivci dobré muziky se opět sejdou v hudebním sále Masarykova kulturního domu, kde se poslední březnovou středu koná další z tradičních Swingových večer. Tentokrát se na něm od 19.30 hodin představí Rainbow gospel choir, což je dvacetičlenný pěvecký sbor s pětičlennou kapelou. Zaměřuje se především na interpretaci gospelových písní, pro zpestření ale zařazuje také hity z oblasti rocku a popu ve vlastních úpravách.

Čtěte také: Přístaviště v Lobkovicích dostalo od kraje zelenou