Mezi šestnáctou a dvaadvacátou hodinou nabídnou vinaři svá vína na náměstí Míru, ve Svatováclavské ulici a na místním zámku. Hrát budou například kapely Jablkoň, Jazz Underground, Vltava nebo Druhá tráva s Robertem Křesťanem. 

Výstava končí za tři týdny

Liběchov - V prostorách liběchovské knihovny pokračuje až do posledního červencového dne výstava fotek Kamila Pecinovského nazvaná Nebe, peklo, Liběchov. Zájemci ji mohou zhlédnout každé úterý, čtvrtek a pátek od 13 do 16 hodin, ve středu od 13 do 19 hodin, v sobotu od 9 do 15 a v neděli od 9 do 12 hodin.

Ilustrační foto
KRÁTCE: Alergiky trápí pyly kopřivy

Slavnost patří námořníkům

Mělník - Letní námořnickou slavnost hostí Centrum seniorů v Mělníku ve středu 19. července. Na slavnosti, která začíná dvě hodiny po poledni, se budou společně bavit místní klienti, jejich příbuzní a přátelé. Hrát jim bude skupina Blue Green. 

Věž čeká na návštěvníky

Mělník - Věž mělnického chrámu svatých Petra a Pavla je v době letních prázdnin stejně jako místní kostnice otevřena každý den od 9.30 do 18 hodin s polední přestávkou od půl jedné do čtvrt na dvě. Každou červencovou sobotu si mohou návštěvníci věže užít pohled na město a široké okolí v době soumraku, neboť je otevírací doba prodloužena až do 21 hodin.

Karel Holas - houslista, zpěvák, kytarista hudební skupiny Čechomor.
Karel Holas: Prázdniny? U tetiček. A občas lotrovina