V Centru seniorů vystoupí pianista

Mělník – Klavírní vystoupení mělnického pianisty Miroslava Krause a jeho hostů je na programu už zítra od 14 hodin v mělnickém Centru seniorů. Jeho hosty budou takové osobnosti jako Jitka Kučerová Jirků a Vlastimil Jirkala.

Žáci mělnické školy taekwondo Hansoo Petra Limprechta se loučili s uplynulou sezonou.
OBRAZEM: Taekwondisté se loučili před prázdninami

Děti se seznámí s dinosaury

Kralupy – AZ Centrum Kralupy zve od 17. července do 21. července na druhý turnus příměstského tábora s názvem Hodný dinosaurus. Děti čeká dobrodružná výprava do světa dinosaurů. Příměstské tábory jsou určeny dětem od 8 do 11 let. Děti se předávají každý den od 7.30 do 8 hodin a akce trvá do 18 hodin. Minimální počet dětí je sedm, pokud nebude turnus obsazen, centrum má právo tábor zrušit.

Hostem je Iva Hüttnerová

Mělnicko – Hostem oblíbeného pořadu Humoriáda ve vysílání Českého rozhlasu Region bude dnes po šestnácté hodině herečka a malířka Iva Hüttnerová. Celou hodinu mohou posluchači rozhodovat o tom, kdo je bude bavit. Spolu s moderátorem pořadu Patrikem Rozehnalem bude Iva Hüttnerová nabízet vždy dvě scénky. Ta, která od posluchačů získá více hlasů, se pak objeví ve vysílání. Těšit se mohou i na zajímavé historky spojené s aktéry jednotlivých scének. Humoriádu je možné naladit na frekvenci 100,7 FM.

Z pondělního zasedání zastupitelstva v Mělníku.
Ctirad Mikeš jako starosta města žije dál