„Bude mít post trenéra brankářů, protože jsem se rozhodl věnovat více času gólmanům než doposud, a to ve všech kategoriích Benaga," prozradil Simitči, který zůstává hlavním trenérem, a pokračoval: „On je ta pravá osoba na tenhle úkol. Hnízdil má dokonce i svoji fotbalovou brankářskou školu, takže tam bude s Benagem spolupráce."

Zkušený Daniel Hnízdil mluví o nové výzvě. „Benago je třetí nejlepší klub u nás a nikde není napsáno, že příště nezíská titul. Má ve svém středu plno zahraničních hráčů, jezdí na zahraniční turnaje. Očekávám, že to bude spolupráce na výborné úrovni."

Mimo Hnízdila semifinalista uplynulého ročníku Chance futsal ligy představil jako nové asistenty i Petra Svobodu a Mílu Maračka. „Budu mít vedle sebe super kluky i odborníky futsalu. Pevně věřím, že to bude i nový začátek pro lavici Benaga," říká s radostí Simičti, kterému se v minulosti pozice asistentů nedařilo z nejrůznějších důvodů obsadit. Až nyní se může těšit na větší klid v trenérské práci. „Jsem přesvědčený, že nám to spolu bude klapat," dodal Simitči.