Ještě před prvním technickým timeoutem Kladno dotáhlo. Pak domácí excelovali ve všech činnostech a vytvořili si náskok, který jen navyšovali. Ke konci nastoupil za zraněného Hietanena Lenc. Ve druhém setu se domácím dařilo na servisu a drželi hosty z Odoleny Vody od sítě dál. Aero dělalo hodně chyb. Trenér Vojík se snažil rozjeté Kladno brzdit timeouty a střídáním na postu smečařů, ale domácí druhý set bezpečně vyhráli.

Ve třetím setu se hra vyrovnala. Hosté na úvod setu měli opět náskok dvou bodů, ale Kladno otočilo skvělým servisem van Haarlema a blokem Zajíčka. V další části mělo Kladno opět zápas ve svých rukou a nedovolilo soupeři dostat se do hry. Domácí hráči se po prohře v Liberci dravě nabudili a k velké radosti diváků slavili další zasloužené vítězství. „Dnes jsme to nezvládli na příjmu a servisu, Kladno hrálo výborně na příjmu a poradilo si hravě s naším servisem a zaslouženě vyhrálo," hodnotil Richard Mauler, kapitán Aero Odolena Voda.

„Kladno zaslouženě vyhrálo. Lépe podávalo než my. Měli jsme pár momentů, kdy jsme mohli Kladno dostat pod sebe, ale špatným řešením bodových míčů jsme to nedokázali," uvedl k zápasu kouč Jiří Vojík. 

Kladno volejbal cz – Aero Odolena Voda 3:0

(25:19, 25:16, 25:20)
Rozhodčí: Hudík M., Krtička J. Počet diváků: 532
Sestava Aera (od zóny I): Kotrch, Bartůněk, Mauler, Prešinský, Hladík, Mikula, libero: Kotek. Střídali: Hadrava, Knight.