Zúčastnilo se ho více než pět desítek hráčů stolního tenisu, což je vynikající výsledek takového turnaje. Zúčastnili se jej hráči ze Středočeského, Ústeckého, Karlovarského kraje a Prahy. „Složení hráčů bylo na vysoké, profesionální úrovni, neboť se tohoto turnaje zúčastnili hráči III. ligy, divize, krajských soutěží a okresních přeborů," uvedl jeden z organizátorů turnaje a zároveň starosta Sokola Emil Vašíček.

Zvláštností tohoto turnaje použití handicapu až pět bodů u hráče okresního přeboru proti hráči z III. ligy. „Tento systém byl zaveden proto, aby byla vyšší motivace pro hráče z okresních přeborů a krajských soutěží. Průběh utkání ukázal, že tento systém je velmi příznivý a pozitivně ovlivňuje herní systém," uvedl Vašíček s tím, že je potřeba zdůraznit, že tento systém zavedl ředitel turnaje Tomáš Danaj.

Výkony ve dvouhrách byly velmi příznivé. „Účastníci se vzájemně povzbuzovali při jednotlivých utkáních a největší pozornost se věnovala hráčům vyšších soutěží s hráči z nižších soutěží. Tady bylo povzbuzování zvláště významné," tvrdil Vašíček.

Na závěr turnaje se hodnotily dvouhry a čtyřhry, vyhlásil se nejmladší hráč turnaje, nejúspěšnější ženy a byl předán i pohár útěchy s diplomem. Všichni hráči dvouhry i čtyřhry obdrželi podle pořadí diplomy, poháry a věcné ceny.

Výsledky turnaje

Dvouhra
Tomáš Líska – Roudnice nad Labem
Tomáš Danaj – Dolní Beřkovice
Ladislav Eml – Neratovice
Tomáš Vyskočil – Čakovice

Útěcha (dvouhra)
Martin Dvořík – Pšovka
Josef Jurista – Štětí
Petr Novotný – Štětí
Jaroslav Šlechta – Neratovice

Čtyřhra
1. M. Šulc / M. Dvořák – Čakovice / Štětí
2. T. Líska / M. Ullman – Roudnice nad Labem
3. J. Vaňha / L. Vajnar – Štětí / Slaný
4. I. Skříčková / M. Trajman – Čakovice / Kolín

Nejmladší hráč – Dominik Pokorný – Liběchov
Nejstarší hráč – Jan Gräf – Terezín
Nejlepší žena – Ivana Skříčková – Čakovice