První dva hráči se zúčastnili pouze čtyřhry. Vrňák odehrál pro změnu jen dvouhru, ve které ale předvedl výborný tenis vysoko převyšující ostatní hráče. Během pěti vítězných utkání ztratil pouze sedm gamů a přesvědčivě celý turnaj vyhrál.

Z domácích hráčů se nejlépe vedlo nadějnému dorostenci Davidu Kopeckému, který po vítězství v prvním kole nad litoměřickým Znamenáčkem (dvakrát 7:5) porazil ve druhém kole nasazeného Scholze 7:5 a 6:4 a probojoval se do čtvrtfinále. Tam podlehl po vyrovnaném boji čtvrtému nasazenému Kratochvílovi z Olympu Praha 2:6 a 5:7.

„Postup do čtvrtfinále lze hodnotit jako velmi dobrý výsledek a určitě Davidovi zvedne sebevědomí před začátkem jarních bojů,“ věří mělnický šéftrenér Jan Šátral.

Ve čtyřhře nakonec podle očekávání uspěl pár Lustig – Bronnikov. „Hlavně Dan ukázal mělnickým divákům své umění,“ vyjádřil se Jan Šátral pochvalně na Lustigovu adresu.

Šátral junior nastoupil do čtyřhry s mělnickým Adamem Rohlíkem a s turnajem se po porážce 2:6, 6:2 a 7:10 v supertiebreaku od dvojice Kratochvíl – Jochman rozloučili hned v úvodním kole.