Největší zastoupení mělo Mělnicko, na akci startovali hráči z Mělníka, Neratovic, či domácích Beřkovic. To se také projevilo na celkovém umístění, turnaj opanovalo duo Vodáček – Kostelecký z Mělníka. Z okresního města byli i stříbrní Brych – Doležal a třetí místo brali Šmíd – Jinoch z Neratovic.

Pro vítěze samozřejmě nechyběly poháry, diplomy a další tradiční věci spojené s turnajem, organizátorům se den zkrátka povedl na výbornou.

Most Josefa Straky v Mělníku, přezdívaný starý most.
Opravy zcela uzavřou starý most přes Labe

Hráči odevzdali dobré výkony, všechny hry provázela bojovnost. Bylo možné pozorovat obrovskou snahu, diváci ocenili hlavně dvojici manželů Dvořákových, kteří společně bojovali o co nejlepší umístění.

„Celkově musíme říct, že turnaj probíhal perfektně. V jeho průběhu byla velmi dobrá organizace a návaznost jednotlivých zápasů, byly vyloučeny zbytečné časové prostoje. To ocenili samotní tenisté. Líbila se jim i kvalita nových kurtů, které se za pomoci naší vesnice podařilo vylepšit. Všichni si tu vše pochvalovali, od hry až po samotné občerstvení," popsali spokojeně turnaj organizátoři.

Tenisový víkend se vydařil a už teď se střádají plány na co nejrychlejší pokračování, které si samotní tenisté jistě rádi zopakují.

SK Rakovník porazil v 29. kole krajského přeboru Zbuzany 8:3.
Hvězdy (znovu) na kolenou. Ostuda, kterou nelze přehlížet, hřímá kouč Zbuzan