„Upřímně, nevím, do čeho jdu. Chci si vyzkoušet, co to se mnou udělá. Těším se, ale jsem nohama na zemi. Vyzkouším si to a snad z toho vylezu," vyhlíží svůj debut ve sportu, v němž se dva chlapi v kleci řežou hlava nehlava.

Právě jen na sobotní duel proti přerovskému Tomáši Vránovi, pro kterého to bude rovněž první podobná zkušenost, soustředil svou přípravu. Začal s ní na začátku letošního roku. „Dávám tomu teď všechno a uvidíme, jak to dopadne. A hlavně, jaký z toho budu mít pocit, to je nejdůležitější," nechal se nedávno slyšet čerstvě pětatřicetiletý rodák z Příbrami.

„Cítím se docela dobře, jsem připravený," hlásil už dva dny před svou velkou výzvou. Zápas si jde především užít, na žádný černý scénář sportu označovaného za vůbec nejtvrdší na světě nemyslí. Právě odvaha bývalého ligového fotbalisty a reprezentanta je jedním z hlavních lákadel galavečera, který ve sportovní hale v Dobříši vypukne v sobotu úderem 18. hodiny a nabídne desítku soubojů tuzemské elity smíšených bojových umění.

Slepička přijde na řadu ve čtvrtém, vypsaném na třikrát tři minuty. Podpořit ho údajně osobně přijedou i někteří bývalí spoluhráči z Příbrami či Sparty a samozřejmě i ti současní z Podlesí. Vstupenky na akci lze zakoupit v předprodeji a k dostání by měly být i přímo na místě.