VYBRAT REGION
Zavřít mapu

Souboj šéfkuchařů míří do Dejvic

Praha - V dejvické restauraci AvantGarde odstartoval ve středu další, v pořadí čtvrtý ročník zimního gurmánského festivalu Chef Time Fest. Až do 23. února na sedmi setkáních nabídne milovníkům dobrého jídla a pití zážitky v rámci večerů strávených s šéfkuchaři, na škole vaření či při sledování šéfkuchařských duelů.

9.2.2017
SDÍLEJ:

Ilustrační foto.Foto: www.cheftimefest.cz

Festival Chef Time Fest svádí dohromady odborníky z různých oblastí, hvězdy šéfkuchařského nebe a milovníky netradičních gastronomických zážitků.

„Jsem rád, že i další, čtvrtý ročník zimní verze festivalu Chef Time Fest nabídne spoustu nových jmen a zážitků pro návštěvníky," uvedl organizátor festivalu Martin Struček.

Třikrát se utkají šéfkuchařská esa a dvakrát budou moci návštěvníci akcí zvaných Chef's Table povečeřet se samotnými šéfkuchaři, kteří jim menu připravovali.

Postupně se v kuchyni, ale i „na place" objeví kuchaři zvučných jmen: Filip Sajler, Ondřej Slanina, Jiří Král, Pavel Sapík, Radek David, Jan Horký, Lukáš Skála, Norbert Hojda, Marek Šáda, Petr Vlásek, Tomáš Levý, Pavel Býček, Martin Svatek, Tomáš Kněž, Lukáš Želechovský a Tomáš Popp.

Čtěte také: Zimní Chef Time Fest odstartoval famózně

Autor: Jiří Macek

9.2.2017 VSTUP DO DISKUSE
SDÍLEJ:

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

Ilustrační foto

Voda z vlastní studny - na kolik přijde

Pro boxera Štěpána Horvátha je čest trénovat v nymburském Sportovním centru.
4

Mistr Evropy Horváth ví, proč je box dobrý pro život

KRÁTCE: Lektorka učí plést dekorace

Mělník - Další z kurzů pletení z pedigu je odehraje ve čtvrtek 27. dubna od 16 hodin v tanečním sále kulturního domu.

Doprava v Mělníku kolabuje, auta stojí v kolonách u mostu

Mělník – Včera začaly práce na opravě mělnického nového mostu. Pokračovat mají až do podzimu.

Ve Mšeně poruší tradici: prvomájová plochá letos nebude

Mšeno – Poté, co před půl druhým rokem odpískali účast v extralize, se v jednom z center ploché dráhy, ve Mšeně na Mělnicku, uskutečnil v loňském roce alespoň tradiční prvomájový otevřený závod. Letos se ho ale příznivci sportu levých zatáček po letech nedočkají.

První houbařské úlovky? Smrže, kačenky i májovky

Nymburk - Rostou! Smrže, kačenky, májovky. To jsou první houby, které zahajují na Nymbursku letošní houbařskou sezonu. Houbař Jiří Stránský jich nasbíral plný košík. Podle něj to však vyžaduje hodně trpělivosti. Na přelomu dubna a května by se mohl objevit už hřib kovář.

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies