Podle Dany Bočkové, dobrovolnice, která podporuje kralupský útulek, už nový majitel volal, že se Clariss v Pelhřimově chová, jako by tam bydlela odjakživa. „Hned si prý zvykla a pořád se na něho lepí," řekla potěšeně Dana Bočková.

Clariss z Blatenských luk, které bylo na jaře sedm let, strávila v kralupském útulku několik měsíců. Přišla tam přímo od majitelky, protože se nesnášela s dalšími psy. Přestože je chytrá, poslušná a mazlivá, stále o ni nikdo nestál. Nepomohly ani kouzelné fotky a zprávy na sociální síti, v novinách nebo rozhlase.

„Internet je plný nabídek opuštěných psů, už se běžně dělají i videa, proto nás nadchl nápad natočit krátký film s dějem, něco víc než jen záběry, jak pes běží ke kameramanovi," řekla o spásném nápadu Dana Bočková.

Ve filmovém klipu nazvaném Čas na zázrak, který se natáčel v lesích dva dny, se představili šéfová útulku Monika Kolková se synem Martinem a herečka Jaroslava Stránská. A samozřejmě Clariss.

Muziku napsal Norbi Kovács, který je například autorem hudby k českému filmu U mě dobrý. Přesvědčila ho prý manželka, která výzvu ke složení muziky ke klipu o Clariss zahlédla na sociální síti.

Před závěrečnými titulky dojímala diváky věta: Co ještě bude muset Clariss udělat, aby našla nový domov? Už po deseti dnech musela Clariss jen skočit do auta a nechat se odvézt do Pelhřimova. Její nový majitel se věnuje výcviku psů a před časem mu umřela stará fenka německého ovčáka.