Kromě bohatého programu se návštěvníci mohou těšit na tradiční prohlídky zámku s průvodci v historických kostýmech a dobové hry v zahradě. Na nádvoří se představí kejklíř Pupa nebo folklórní soubor Špalíček. Vzhledem k omezené kapacitě doporučují pořadatelé rezervaci na divadlo pro děti, koncert i prohlídku.

Ilustrační foto.
Nejdražší je pes v paneláku, stojí až tisíce korun ročně

Děti si vyrobí klobouky

Hostín – Hostínské děti se tři dny předem připraví na pálení čarodějnic. V pátek 28. dubna od sedmnácti hodin budou vyrábět čarodějnice, které skončí v plamenech, i klobouky vhodné pro čarodějnický rej. Dílna začíná v 17 hodin, za hezkého počasí v altánu na hřišti, při dešti v sále vedle místní hospody. Pálení se odehraje v neděli 30. dubna rovněž od 17 hodin u dětského hřiště.

Klarinet potěší hudebníky

Mělník – V kulturním domě se ve středu od 19.30 hodin představí klarinetový recitál. Při koncertě v rámci cyklu pořadů Kruhu přátel hudby vystoupí klarinetistka Anna Paulová, která získala druhou cenu a titul laureáta na Mezinárodní hudební soutěži Pražské jaro. V červnu 2014 vystoupila jako sólistka s Českou filharmonií. Studentka AMU na sebe upozorňovala už od dětství na mezinárodních soutěžích, kde získávala nejvyšší ocenění.

Ilustrační foto
Ztracení lidé: čtyřletého chlapce hledají už 16 let