S mužem hovořila po telefonu a nabyla dojmu, že se vzhledem k jeho tíživé životní situaci rozhodl spáchat sebevraždu. V minulosti se léčil v psychiatrické léčebně, odkud odešel na vlastní žádost. Pohřešovaný odjel z domova na jízdním kole zn. Scott, antracitové barvy s přední odpruženou vidlicí.

Mělničtí rybáři půjdou po nočních pytlácích přímo z vodních hladin.
Rybáři mají nový člun, už mohou kontrolovat revír i z vodní plochy

Je štíhlé postavy, zdánlivého stáří 50-53 let. Má modré oči, šedé krátké vlasy, čelní pleš, na bradě strniště.
Popis oblečení není upřesněn, pouze je pravděpodobné, že má na sobě cyklistické sportovní kraťasy a žlutočervené tenisky, barevné tričko a černý, úzký, cyklistický batoh.

Po osobě policisté okamžitě začali pátrat. Podařilo se jim zjistit, že se pohyboval v oblasti Zlončice - Dolánky. Své dceři řekl po telefonu, že je na Řípu. Od té doby je telefon neaktivní. Pátrání však do současné doby bylo neúspěšné.

Každý, kdo by měl jakékoliv informace o pohybu nebo pobytu třiapadesátiletého pohřešovaného, nechť je neprodleně sdělí policistům z Územního odboru policie Mělník osobně na jejich služebnách. Kontaktovat je možné také telefonicky policisty z Obvodního oddělení Kralupy nad Vltavou na tel. 974 876 710. Využít lze také tísňovou linku 158.

Mladíci počmárali zdi mělnické radnice na náměstí Míru a fasádu domu v Radniční ulici. Městská policie je odhalila díky kamerovému systému a okamžitě zasáhla.
Strážníci chytili sprejera přímo při činu