Jiřího Ziburu a Vendulku Sulkovou jste svým hlasováním poslali do krajského finále právě vy, čtenáři Mělnického deníku. A už od zítřka máte možnost podpořit je i v krajském kole. Právě zítra totiž začíná vycházet na stránkách Mělnického deníku kupon, jehož prostřednictvím můžete hlasovat pro své favority, 
o kterých si myslíte, že si Řád srdce zaslouží.

Zároveň představujeme každý den jednoho ze sedmadvaceti finalistů z různých koutů středních Čech a hlavního města. Seznámíte se s jejich krátkými životními příběhy, díky kterým se dozvíte, proč byli nominováni do projektu Řád srdce.

Pochopení a úsměvy 

V Projektu Řád srdce hledáme lidi, kteří mají srdce na správném místě, dokážou podat pomocnou ruku, mají pro druhé pochopení, rozdávají úsměvy a dobrou náladu… Zkrátka ty, se kterými je život v dnešní složité době alespoň o trošku příjemnější.

Ve středních Čechách a 
v Praze čtenáři Deníků nominovali do okresních kol 219 takových lidí. A pak jim společně poslali přes dva tisíce hlasů.

Na Mělnicku jste do Řádu srdce nominovali vedle Jiřího Zibury a Vendulky Sulkové také Čeňka Hlavatého z Mělníka, Adélu Kummerovou ze Mšena, Ivanu Laštůvkovou 
z Mělníka, Petra Limprechta 
z Mělníka, Jitku Lískovou 
z Veltrus, Adrianu Rohde Kabele z Mělníka, Lenku Mošnovou z Horních Počapel, Zdeňku Sekulovou z Jelenic, Danu Šedovou z Neratovic, Zbyňka Štajnce z Mělníka, Markétu Trejbalovou z Neratovic, Roberta Votipku z Obříství a Danielu Vrbovou z Neratovic.

Webové hlasování 

Zároveň se konalo i hlasování na webových stránkách regionálních Deníků, kde jste svým favoritům poslali přes 177 tisíc hlasů. Z Mělnicka postoupili z webového hlasování do krajského finále opět Vendulka Sulková spolu s Danou Šedovou, neratovickou úřednicí, která v místních zařízeních pro seniory pomáhá jako dobrovolnice lidem závislým na péči druhých.

Hlasovat můžete rovněž krajském kole webové ankety. Každá část hlasování, což je na kuponech z Deníku a na webu, bude vyhodnocena samostatně.

Kdo chce podpořit svého srdcaře, musí vystřihnout originální kupon z Mělnického deníku a vyplněný doručit do pondělí 22. února do 12 hodin do redakce, která sídlí v ulici Kapitána Jaroše 295 v Mělníku, poštou nebo osobně. Kuponů můžete přinést více, klidně všechny najednou. Jedinou podmínkou je zaškrtnout na každém z nich tři kandidáty. Webové hlasování najdete na www.melnicky.denik.cz.

Záleží jen na vás, jak si 
v krajských kolech povede trojice srdcařů z Mělnicka…