První workoutová konstrukce byla v Kralupech pořízena zhruba před dvěma lety a nachází se mezi sportovní halou a penziony pro seniory na sídlišti Na Cukrovaru. Bylo zde, podobně jako u většiny dalších kralupských workoutových hřišť, použito řešení od osvědčené firmy Colmex ve variantě California.

Další, v podstatě totožné hřiště, následně vzniklo například vedle dětského a sportovního hřiště na sídlišti V Zátiší a poté na části bývalého hokejbalového hřiště v Lobečku, také vedle dětského a sportovního hřiště. To je mimochodem velká inspirace pro hrdé tatínky, jež doprovázejí své manželky a ratolesti, aby se před svými nejbližšími předvedli, jak jsou na tom se svou aktuální fyzičkou.

Jakub Smolík koncertoval v sále sázavského kina.
KRÁTCE: Country i duchovní skladby v kostele



Zatím nejnovější letošní kralupské workoutové hřiště se nachází rovněž v Lobečku, a to ve venkovním sportovním areálu s běžeckým oválem, malou kopanou, tenisem a plážovým volejbalem. A to hned vedle kralupského zimního stadionu a sauny, kolem nichž je třeba projít. Zde je pro změnu použita cvičební konstrukce Generation 13. Na ní téměř každý večer cvičí početná skupina kralupských „Gladiátorů“, ve které nechybí ani ženy a dívky. Ke konstrukci Generation 13 je již k dispozici i řada odnímatelných technických doplňků, avšak tyto jsou k dispozici pouze za přítomnosti kvalifikovaného trenéra, protože cviky s momenty dynamických rázů nemají k pádu mnohdy daleko. (mat)

Ilustrační foto
Cizinec znásilnil mladou ženu v Hořínském parku. Hrozí mu deset let vězení