Zájemci o stavbu a bydlení si mohou na Veletonu nechat od odborníků poradit ohledně materiálů, technologií a postupů spojených s plánováním, výstavbou, zařizováním či rekonstrukcí domu. To vše kompletně online z pohodlí a bezpečí domova, bez respirátorů a nutnosti očkování nebo testů.

Online veletrh v číslech
● přes 9 000 zaregistrovaných návštěvníků
● 71 vystavovatelů s virtuálními stánky
● 44 přednášek v rámci živého vysílání vystavovatelů
● více než 10 400 přihlášek na živě vysílané přednášky
● 7 tematicky zaměřených veletržních hal

„Online veletrh byl nápadem na začátku koronavirové krize s cílem podpořit firmy ve stavebnictví a pomoct zájemcům o stavbu a bydlení získat odpovědi na jednom místě,“ říká Ing. Ivana Duchoňová, ředitelka veletrhu a dodává: „Třetí kolo potvrzuje, že Veleton má své místo souběžně i s offline veletrhy.“

Bohatý doprovodný program se soutěžemi o ceny za více než 300 tisíc Kč

Pro návštěvníky online veletrhu Veleton je přichystaný bohatý doprovodný program – 44 přednášek v rámci živého vysílání vystavovatelů. Těšit se můžou na zajímavá témata, rady a tipy z oblasti stavby, bydlení a vytápění. Kompletní doprovodný program je na: www.veleton.cz. Kliknutím na ikonu modrého srdíčka si každý může označit pro něj osobně zajímavou přednášku, na jejíž zahájení bude následně upozorněn. Účastníci přednášek mají letos možnost vyhrát některou ze soutěžních cen v celkové hodnotě více než 300 000 Kč.

Co vše na digitální veletržní platformě zažijete?
● živé video nebo audio hovory s odborníky
● nezávislé poradenství zdarma
● vouchery na veletržní slevy
● propagační materiály ke stažení
● živé vysílání a doprovodný program
● soutěže o ceny v hodnotě více než 300 000 Kč

Vstupenky zdarma a adresa konání

 Otevírací doba veletrhu je v pátek 21. ledna 15–18 h, v sobotu 22. ledna 9–18 h a v neděli 23. ledna 9–15 h. Vstupenky jsou zdarma po registraci na www.veleton.cz. K účasti na veletrhu stačí pouze počítač, mobilní telefon nebo tablet se stabilním internetovým připojením. Adresa Stavebního veletrhu ONLINE: www.veleton.cz.

Partneři a nezávislé poradenství

Odborné poradenství poskytují partneři veletrhu – Asociace dodavatelů montovaných domů, Centrum pasivního domu, Cech kamnářů, Cech topenářů a instalatérů, Klastr Česká peleta, Svaz podnikatelů ve stínící technice, Česká fotovoltaická asociace, Česká komora lehkých obvodových plášťů, Cech mechanických zámkových systémů, Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR, Cech klempířů, pokrývačů a tesařů, Výzkumný a vývojový ústav dřevařský a Nadace dřevo pro život.

Stavební veletrh online podporuje charitativní projekt Dům na půl cesty SOS Kotva Brno.

O pořadateli veletrhu

Společnost NETION s.r.o. se specializuje na obor stavebnictví a od svého vzniku v roce 2011 pomohla propojit nespočet investorů a realizačních firem k oboustranné spokojenosti. Od samého počátku také provozuje online portál Dřevostavitel.cz, který v současné době patří mezi nejčtenější média v oblasti stavby a bydlení.

Autor: Ing. Ivana Duchoňová

Děkujeme za zaslaný příspěvek