Předávání vysvědčení je událost, kterou má každý z nás minimálně z jednoho ročníku na škole živě v paměti. Obavy ze špatné známky a ještě větší z toho, co na ni řeknou rodiče. Neuvěřitelný pocit úlevy, když zjistíte, že se vám ji přece jenom podařilo v poslední písemce vylepšit. Období kolem vysvědčení je plné emocí, proto jsme pro vás a vaše děti připravili tuto speciální výzvu. 

V Praze se u zastávky srazily dva autobusy. Pět starších žen bylo zraněno.
Na zastávce „uklouzl“ autobus na sněhu. Pět důchodkyň má lehčí zranění

Vysvědčení plné radostí..

Máte radost z dobrých známek vašeho školou povinného dítka? Napište a pošlete nám pochvalu společně s fotkou školáka. Pokud ještě papírové vysvědčení nemá, co mu ho tak vyrobit? Může to být pěkný dárek, protože kdy jindy dostane vysvědčení od mámy, táty nebo prarodičů?

…ale i starostí

Sami to určitě dobře znáte. Jedna špatná známky zkazí obraz celého vysvědčení a rodiče se většinou zaměří právě na ni. Jak vy sami jako rodiče řešíte nebo byste řešili špatnou známku na vysvědčení vašeho potomka? Jste zastánci trestů? 

Zpátky do minulosti

Vzpomenete si ještě, jaké bylo vaše nejlepší/nejhorší vysvědčení? Jak na ně reagovali vaši rodiče a co nejhoršího a nejlepšího jste od nich dostali jako dárek za vysvědčení?

Vaše příspěvky, fotky a vzpomínky posílejte na skcstrednicechy@vlmedia.cz. Rádi je zveřejníme.