Bývalý borec Twente Enschede, PAOK Soluň, Fenerbahce Istambul či Slavie Praha právě v dresu sešívaných zažil krásné roky a přispěl k vzestupu červenobílých do čela českého fotbalu. Pak odešel do Řecka a po návratu ho ještě zkoušel Liberec. Ani tam to nevyšlo, a tak jde Stoch o dvě soutěže níž, do jinonického Motorletu. V posledních týdnech s týmem trénoval a v sobotu už nastoupil do prvního zápasu proti Sokolu Hostouň. Odehrál 90 minut, pak ho vystřídal Rossman.

S klubem se Miňo, jak se Stochovi přezdívá, domluvil na angažmá do zimy.

V zápase samotném Motorlet potvrdil, že se mu proti Hostouni tradičně daří. Hosté sice Shkryjou dali první branku, ale domácí Žaloudek brzy vyrovnal a hned po pauze se trefil ještě Hroník. To byl vítězný zásah, výhru jistil třetím gólem v závěru Nátr.

"První poločas byl vyrovnaný. Hned z prvního rohu jsme opakovaně jako v předešlých zápasech mohli inkasovat, ale soupeř trefil tyč. Poté jsme dali branku, která nás uklidnila. Nehráli jsme špatně, ale chyběl nám větší klid a trpělivost na útočné polovině," mínil kouč Hostouně Dominik Rodinger.

Mrzelo ho vyrovnání domácích po nedorůzu a nezodpovědnosti po rohovém kopu i podle něj doslova dětská branka z úvodu druhé části. "Vysoký míč nejsme schopní přes výškovou převahu odehrát ven z vápna jako minulý týden z Bohemkou," kroutil hlavou.

Do zatažené obrany Motorletu se poté už hosté nedostali. "Bohužel jsme tedy prohráli 3:1 brankou v úplném konci a jedeme domu bez bodu. Teď nás čeká velmi těžká série Králův Dvůr a venkovní dvojzápas Písek a Plzeň. Tabulka nám nedovoluje vypnout, " dodal Dominik Rodinger. 

Hostouň: Pančev – Zahranychnyy, Kosík, Štětka, Charvát, Krunert, Habovda, Januška, Shkyria, Hucek, Vlasák. Střídali Paulizzi, Miker, Hájek, Contreras a Novák.

Tahák fotbalové divize: Kladno (v bílém) porazilo Louny a vystřídalo je v čele tabulky.
Foto: Kladno do čela divize? Spásnou ránu trefil Dostál. Last moment