„Nyní žádné přípravné utkání nemáme. Bylo by to komplikované a zároveň chci, aby si kluci opět postupně začali zvykat na tréninkové dávky a zátěž,“ objasnil trenér Miroslav Doležal, proč vsadil pouze na tréninky v domácích podmínkách. Pokračovat v nich s nezměněným kádrem pro jarní sezonu, tedy i s ex-ligovou posilou Lukášem Magerou, hodlá až do 19. června.

„Pak dostanou kluci čtrnáct dní volno a začnou s individuální přípravou podle tréninkových plánů. Ke společné plnohodnotné letní přípravě se vrátíme 17. července a potrvá zhruba měsíc. V tomto období se už střetneme s Admirou, Meteorem, Kolínem, Motorletem a béčkem Mladé Boleslavi,“ dodal Doležal.

Nedohraná sezona pro něj byla první v roli hlavního kouče, ve dvaatřiceti letech byl s náskokem nejmladším trenérem v celé soutěži.

Barbora Špotáková
Špotáková před Kladnem: Motivaci mám pořád stejnou, jen můj cíl se o rok posunul
Jednadvacetiletý odchovanec kladenského hokeje Pavel Husarik patřil mezi čtyři nejproduktivnější hráče China Golden Dragon. Při své premiéře ve druhé lize mužů zaznamenal v 37 zápasech šest gólů a devět asistencí.
Mladá puška do útoku. Kralupy vyzbrojí „zlatý drak“ Husarik