„Prvních čtrnáct dní jsme trénovali čtyřikrát týdně, nyní třikrát a k tomu zápas v Ďáblicích. Kromě spinningu v Letňanech se připravujeme v domácích podmínkách. Máme krásnou umělku, byť menší. Na soustředění nejedeme,“ popisuje režim zimního drilu kouč divizního týmu Luboš Urban.

Kádr, který se na jaře bude rvát o záchranu, nejspíš dozná poměrně výrazné obměny. „Několik hráčů chtělo změnit působiště. Všechno je ale teprve ve fázi jednání. Stejně jako eventuální příchody k nám,“ komentuje hráčský pohyb Urban.

Zaječí úmysly podle jeho slov mají Hamada, Macháč, Vaněk, s týmem se nepřipravuje ani Bíba, který je na zkoušce v třetiligových Karlových Varech. Kromě Macháče jde přitom o hráče, kteří zasáhli do drtivé většiny podzimních zápasů.

S fotbalem na divizní úrovni prý kvůli dlouhodobým zdravotním problémům nebude pokračovat Stejskal, který v první části sezony odehrál jen dva poločasy za rezervu. Nutností podle trenéra bude doplnění alespoň o dva hráče, na odtajnění konkrétních jmen je ale ještě brzy. „Zatím nikdo nepřišel. Oslovujeme různé manažery a kluby. Máme na to ještě měsíc a půl,“ hlásí Urban.

Po nedělním zahřívacím utkání s Ďáblicemi budou následovat v únoru další na Tempu Praha, s Třeboradicemi a Štětím. „Před jarním výkopem divize (7. 3. v Letohradu) bych ještě rád někoho z třetí ligy a nejlépe na přírodní trávě, samozřejmě podle toho, jak bude vypadat počasí,“ plánuje generálku Luboš Urban.