„Přijeli jsme jen na výlet. Z naší strany není co hodnotit. Hrálo se na jednu bránu. Soupeř nás přehrál ve všech aspektech,“ neskrýval zklamání trenér poražených Miroslav Jíra nad nepochybně nejhorším zápasem týmu pod jeho vedením.

V minulém týdnu mužstvo Libiše nehrálo kvůli nezpůsobilému terénu, návrat do zápasového kolotoče pro něj ale nemohl začít hůř. V předešlých dvou kolech poražení Dvoráci se už po pěti minutách dostali do vedení. Příliš prostoru k zakončení dostal středopolař Lukić.

Další branky padly krátce před uplynutím půlhodiny hry. Ve 27. minutě se k trestnému kopu z dobrých pětadvaceti metrů postavil Fejk a utěšenou ranou k tyči zvýšil na 2:0. Uplynuly dvě minuty a Brožek hájící po měsíci branku Libiše inkasoval potřetí, tentokrát se technickou střelou prosadil Maksimović.

Divize, 7. kolo: Meteor Praha (v zeleném) - Neratovice (4:3)
Neprůstřelnost Neratovic skončila. Na Meteoru nestačily ani tři rychlé odpovědi

O vítězi zápasu bylo po prvním poločase rozhodnuto, domácí ale diváky chtěli bavit dál. A to se jim dařilo. V 57. minutě se pěkně trefil Jahoda, za dalších třináct minut Dvořák proměnil pokutový kop a 74. minuta patřila premiérové trefě. Třetí gólový Srb Ljubojević byl přitom coby střídající hráč na place jen několik vteřin.

„Nechytili jsme začátek, inkasovali z prvního rohu a vůbec jsme se nedostali do zápasu. Domácí byli rychlejší, důraznější,“ popisoval trenér Jíra. Omluvu pro výkon a vysokou porážku nehledal ani v okleštěné sestavě bez nejlepšího střelce Přibyla (v trestu) či obvyklého kapitán Macháčka. „Doufal jsem, že ti, co nastoupí, se toho chopí zcela jiným způsobem. Náš výkon byl po individuální i týmové stránce hrůzostrašný. Soupeři mohu jen pogratulovat. Musíme se za ostudnou porážku omluvit a napravit ji v domácím utkání s Kosmonosy.“

Dvůr Králové – Libiš 6:0 (3:0)
Branky: 5. Lukić, 27. Fejk, 29. Maksimovič, 57. Jahoda, 70. z pen. Dvořák, 74. Ljubojevič. Rozhodčí: Havlík. ŽK: 4:3. Diváci: 138. Libiš: Brožek – Ludvíček, Jína, Pešek, Danko (46. Kocourek) – Zbořil (75. Dobrovolný), Majid, Tylšar (64. Beneš), Radler – Stibora, Brabec (70. Makovský).


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...