„Nemohl jsem si přát lepší začátek. Výhra a ještě gól, i když jsem jich mohl dát i víc, což mě mrzí," uvedl po návratu z utkání Jakub Moravec.

Libiš si o tříbodový import říkala už v průběhu prvního poločasu, jenže ve druhém o dvojbrankový náskok přišla. Rozuzlení se tak utkání dočkalo až v nastaveném čase. A pro hosty bylo slastné.

S vypršením základní hrací doby se sokolové dostali k rohovému kopu, domácí jej sice odvrátili, ale Terentiev nacentroval na zadní tyč, kde se Moravec bleskově zorientoval, parádně uvolnil a vstřelil vítězný gól.

Divize B MFK Dobříš - FK Neratovice-Byškovice 0:1.
Neratovická série nadále narůstá, ve Slaném odpálil euforii kapitán

„Jsem rád za tým, že jsme začali společně výhrou a dokázal jsem k ní pomoct, kvůli tomu jsem do Libiše přišel. Doufám, že budeme pokračovat na vítězné vlně a budeme se fotbalem bavit,“ líčil autor rozdílové trefy.

Pro šestadvacetiletého útočníka šlo o čtvrtý gól v letošní sezoně, předešlé tři vstřelil v rámci MOL Cupu. Svůj střelecký talent potvrzoval také v Neratovicích, kde byl v nedohraném ročníku 2019/2020 nejlepším střelcem týmu. Jak prozradil, návrat do Neratovic ve hře nebyl, Libiš jej prý poprvé kontaktovala už v zimě a nyní znovu.

„Prioritou pro mě bylo zůstat ve Velvarech, jelikož je tam velice dobrá parta. Chtěl jsem zabojovat o místo, ale je to tam těžší, protože trenér prosazuje jiné hráče,“ dodal vytáhlý forvard a potvrdil, že nebyl spokojený se svým zápasovým vytížením. „Myslím, že góly jsem dával, ale bohužel nedostal příliš šancí.“ 

Náchod – Libiš 2:3 (0:2)

Branky: 65. Vencl, 74. Petřík – 10. Lohoyda, 38. Vetešník, 91. Moravec. Rozhodčí: Brychta. ŽK: 2:4. Diváci: 170. Libiš: Velek – Macháček, Šmíd, Terentiev, Přibyl, Vetešník (72. Tylšar), Lohoyda, Menčl, Moravec (92. Kocourek), Šoupa, Stareček.


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...