Neratovičtí v základu jen s poslední ze tří zimních posil Štěpánkem (Šamša na lavičce, Freisler nemocný) vykročili k výhře po necelé půlhodině hry. Lukáš Kühnel si v šestnáctce zpracoval na prsa centr Šobra a otevřel jarní gólový účet.

Za Neratovice se v mistráku prosadil vůbec poprvé od letního příchodu z Vltavínu a ani tam střílení gólů zrovna nepatřilo do popisu jeho práce. Tentokrát ani nehrál na své obvyklé pozici "šestky", záskok za zraněného krajního obránce Vorasického ale vyšperkoval nakonec vítěznou trefou.   

Jestli pak v domácí kabině o půli zněly pokyny na pojištění náskoku, tak realizace vyšla asi nad očekávání. Martin Šobr hned ve 49. minutě pohotovou levačkou zakončil přesně k tyči rychlou kombinaci spoluhráčů. O dvě minuty později Daniel Duch využil promáchnutí stopera Březové na jarním terénu a po kličce brankáři dával do prázdné.

Trenér Pavel Janeček diriguje hráče během jednoho z přípravných zápasů.
Kvalitní příprava nám pomůže, věří trenér Janeček. Povedla se ještě jedna posila

Západočeši se z těžkého knokautu postupně oklepávali. S výsledkem už ale přes zvýšenou útočnou snahu nezmohli nic, pozorný Malina uhájil čisté konto a přispěl k přesvědčivému vstupu do odvet. Ten v závěru vyšperkoval ještě střídající útočník Nikolas Dobiáš.

„Těšili jsme se, až jaro začne. Cítili jsme se připravení. Jsme rádi, že jsme to gólově vyjádřili. Důležitou roli hrálo hřiště, nebylo to úplně ideální a soupeř měl větší problémy. Využili jsme toho, naštěstí dali první gól a šli za vítězstvím,“ mínil autor vítězného gólu Lukáš Kühnel, podle kterého je námětem ke zlepšení i varováním pasivita v poslední půlhodině při jasném vedení.

Zdroj: Youtube

Neratovice - Březová 4:0 (1:0)

Branky: 30. Kühnel, 49. Šobr, 51. Duch, 88. Dobiáš. Rozhodčí: Havel. Hráno bez karet. Diváci: 100. 


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...