Až do závěru podzimu zatím poslední sezony dohrané až do konce. Tak daleko byste se ještě před sobotou museli v archívu vrátit, abyste našli poslední mistrovskou porážku Nelahozevsi v základní hrací době na domácím hřišti. Téměř už tři roky trvající neporazitelnost čítající 21 duelů smazalo Jíloviště. Týmu vedeného z lavičky Horstem Sieglem dynamovci podlehli 1:3.

„Myslím, že jsme přístup k zápasu podcenili. Nebyli jsme si schopní pořádně přihrát a založit kloudnou akci. Soupeř byl lepší ve vápně, dával góly a zaslouženě vyhrál. My jsme se ve druhé půli snažili hrát, ale ve vápně jsme se do nějaké vyložené šance nedostali,“ shrnul nezdar trenér Dynama Daniel Kaplan. „Hosté hráli dobrý fotbal, v určitých fázích zápasu byli lepší. Na nás se projevilo, že máme z posledních pěti zápasů pět dlouhodobě zraněných,“ dodal Kaplan.

Po jak dlouhé době s týmem nepřipsal na domácím hřišti ani bod, si sám nevybavil. „Jednou to muselo přijít. Hlavně, aby to teď nebylo častěji.“

Fotbalisté Kralup (v modrém) porazili na domácím hřišti v rámci pátého kola I. B třídy Kosmonosy B 1:0. Jedinou branku vstřelil po změně stran Matěj Řenč z pokutového kopu.
OBRAZEM: Vypůjčený kanonýr asistoval u těsné výhry, rozhodla penalta

Dyn. Nelahozeves – Jíloviště 1:3 (1:2)

Branky: 45. Holý – 11. V. Janoušek, 27. Vrabec, 82. Šorna. Rozhodčí: Beneš. ŽK: 2:1. Diváci: 60.


Načítám tabulku ...