Rajnoch se ve víkendovém utkání s Nelahozevsí neudržel a sprostě sjel rozhodčího Lukáše Hlavničku. Ve druhé půli si v přerušené hře pěkně od plic zanadával. „Jdi do p*dele ty zm*de, co to pískáš ty ču*áku arogantní,“ spustil Rajnoch.

Za svůj sprostý výlev na adresu sudího uviděl červenou kartu a musel si jít zchladit hlavu pod sprchu. Oslabené Jíloviště následně ztratilo vedení a zápas prohrálo 1:2.

Horst Siegl
Legenda na vesnici. Rozhodčí vás klidně seřežou, říká exligový kanonýr Siegl

Mimochodem, při střetu těchto dvou rivalů před rokem a půl uviděl červenou kartu Siegl, který coby trenér Jíloviště vstoupil na hrací plochu. Pak ho za urážku rozhodčího následoval i jeho syn vykonávající funkci vedoucího mužstva.

„Utkání totálně zkazil rozhodčí svým jednoznačně tendenčním posuzováním. Bohužel jsem se nedokázal udržet a nepříliš lichotivě jsem mu řekl, co si o něm myslím,“ vrátil se k incidentu Rajnoch ve svém pravidelném glosáři na webu sport.cz.

Někdejší prvoligový stoper, který si zahrál i v Německu a Turecku, po kariéře bojuje ve hnutí Fevoluce za očistu fotbalu. Zároveň dělá šéfa okresního fotbalového svazu Praha-západ.

Za vulgarity se omluvil 

„Dal jsem se do boje za očistu fotbalu, ale pokud budou řídit zápasy sudí, jako jistý pan Hlavnička, tak se to určitě nepodaří. Přitom si proti sobě šly zahrát dvě party kluků, které se nikam necpou. Na naší lavičce seděl Horst Siegl, u hostů byl Honza Vorel. Kluci v obou týmech byli výkonem rozhodčího znechucení,“ líčil Rajnoch, který působí i v roli televizního experta.

Jan Rajnoch - vítěz Praha-západ.
Rajnoch už je šéf, co ti další? "Berbrův" kraj čeká volební maraton

Za své vulgární chování se omluvil. „Mrzí mě s odstupem, že jsem použil sprostá slova, vím, že dostanu trest. Jediné, co v tuhle chvíli můžu slíbit, že budu pokračovat v boji za očistu fotbalu, aby i v amatérském fotbale vítězil hlavně sportovní duch, diváci odcházeli spokojeni a děti měly motivaci jej hrát a užívat si ho.“