Podle kapitána rezervy divizního klubu byl zápas „silně“ ovlivněný. Marek Lebduška to řekl v reakci na dotaz, že v utkání férově přiznal teč. „Nelíbilo se mi to. Oni je řezali. Zápas byl podle mě dost silně ovlivněný. To už bylo na mě moc, řekl jsem si, nedělejme z toho šaškárnu, proto jsem řekl, že to šlo ode mě. Ukázalo se, že jsme si šance a góly dokázali vypracovat i po akcích, které jsme chtěli, a dopadlo to, jak mělo. Podle mě ale byly některé věci v zápase za hranou,“ uvedl po utkání ve videu zveřejněném na oficiálních stránkách čáslavského klubu.

Ilustrační snímek.
Děti ve vestách, areál bez vody, mela... Pořadatel utkání ČFL má co vysvětlovat

Dal tak za pravdu hostům, kteří na stejnou věc upozorňovali hned po návratu z nedělního utkání. „Co předvedl hlavní rozhodčí a jeho asistenti (Šíma - Čermoch, Brýl), je do nebe volající. Je to má první sezona coby trenéra v dospělém fotbale, ale tohle byl vrchol všeho,“ zlobil se trenér FC Jan Liška.

Hosté kromě ofsajdů, podle nich nesmyslných, upozorňovali také na to, že co bylo považováno za faul na jedné straně, prošlo na druhé bez povšimnutí. Výsledkem byla i červená karta udělená pár minut po změně stran Petru Steinzovi za oplácení. Jeden z nejmladších členů mělnického mužstva už zná svůj trest, mimo hru bude tři zápasy. Ten nejbližší odehraje celek z mělnického Podolí v sobotu od 16:30 hodin doma proti rozjetému Mnichovu Hradišti.


Načítám tabulku ...