Fotbalistky Slovanu Liberec.
Liberecká kanonáda. Hráčky Slovanu nastřílely soupeřkám patnáct gólů

„Opět se nám ale nepovedl vstup do druhého poločasu. Po nedorozumění stopera s brankářem soupeř snížil z penalty. V tu chvíli byl Petřín na koni a musím uznat, že nás jasně přehrával. My jsme to naštěstí přežili a pak jsme začali chodit do brejků, vytvářeli jsme si gólovky, ale proměnili až jednu v 87. minutě. V hektickém závěru jsme ještě inkasovali, ale vítězství jsme si již pohlídali,“ hodnotí rokycanský trenér.

Divizní derby mezi SK Hranice a TJ Sokol Ústí (v bílém). Ilustrační foto
Bitvou o Hranice otřásla "boží ruka". Domácím pomohla k remíze

Raritou utkání je fakt, že všech sedm branek padlo po standardních situacích. „Abych řekl pravdu, tak to jsem ještě nezažil. Kromě rohů a dalších standardek góly padaly jen z penalt nebo přímých kopů,“ říká Milan Dejmek, který i přes vítězství má k výkonu svých svěřenců výhrady.

„Musíme zlepšit rozehrávku, ta stále vázne. Pak jsme byli hrozně slabí v osobních soubojích a v zakončení. Stejně jako soupeř jsme si vytvořili spoustu šancí,“ vysvětlil Dejmek.

Hrdinou utkání se stal domácí Petr Papáček, jenž do Rokycan přišel před sezonou právě z Petřína. „Petr podal dobrý výkon. Na defenzivním postu se cítí nejlépe, to mu svědčilo. Před zápasem jsem mu říkal, že dá gól. On mi nevěřil, nakonec dal ale dvě branky,“ dodává s úsměvem kouč Milan Dejmek.

Ilustrační foto.
Divočina na Trutnovsku. Sudí rozdal čtyři červené karty najednou

Utkání s malým odstupem hodnotil i trenér Petřína Radek Vodrážka. „Herně to tak špatné nebylo, ale doplatili jsme na to, co nás trápí už delší dobu. A to jsou standardní situace. Nemůžeme si z nich nechat vstřelit čtyři branky,“ čertil se trenér Radek Vodrážka.

„I když je pravda, že nám hodně vzadu chyběl Zoubek. S ním to snad v příštích zápasů bude lepší,“ řekl kouč Vodrážka, který si zároveň postěžoval na rokycanské hřiště. „Mám pocit, že v Rokycanech zapomněli posekat. Vzhledem k půlmetrovému trávníku jsme museli změnit taktiku. Ale samozřejmě, duel jsme si prohráli sami,“ uzavřel s trochou nadsázky trenér Radek Vodrážka.

Ilustrační foto
Atraktivní konfrontace. Hokejová Škoda vyzve v přípravě kazašskou Karagan