Poslední zápas soustředění jste odehráli proti maltskému soupeři Hibernians. Jak hodnotíte bezbrankovou remízu?
Řekl bych, že jsme celý zápas dominovali na míči, soupeř se snažil o rozehrávku po zemi, ale my jsme ho velmi dobře napadali, měli jsme hodně dobrý presink. Z toho pramenily i naše šance v prvním poločase. Poté jsme prostřídali sestavu, ale my jsme pokračovali v naší dobré hře. Škoda, že jsme žádnou šanci neproměnili.

Teď už můžete bilancovat maltské soustředění, tak jaké bylo?
Měli jsme hodně zápasu, v šesti dnech tři. Očekával jsem spíš více treninkového zatížení. Ale mezi zápasy jsme museli také odpočívat, takže odpoledne jsme měli většinou volná.

Jak se vám tady na Maltě celkově líbilo?
Já jsem úplně nadšený. Vždycky rád odjedu z české zimy někam za teplem. Takže si nemůžeme na nic stěžovat. Měli jsme tu perfektní tréninkové zázemí, mnohem lepší než se někde trápit po umělkách. Hotel parádní, jídlo výborné. Všechno bylo kvalitní.

Tomáš Souček
Co čeká na Součka? Když hned zazáří, fanoušci si ho zamilují

Stihli jste během volna i projít město?
Jednou jsme byli na kávě v centru. Ale nějaké prohlídky památek, tak to ne. Spíš jsme odpočívali na pokojích a v posteli.

Čím se baví fotbalisté na pokojích?
Klasika – karty a playstation.

Do Boleslavi jste přišel nedávno, tak jaké jsou zatím dojmy z přestupu?
Já jsem úplně nadšenej. Já si normálně připadám, jako kdybych byl v Realu Madrid. Oproti Dukle je to úplná paráda. Snažím se na pravém beku si vybojovat pozici v základní sestavě. Nepřišel jsem se jenom koukat a slavit, že jsem v první lize. Ale jak říkám, zázemí v Boleslavi je parádní. Myslím, že jsem si vybral dobře.

Bývalý záložník Boršic, Hluku či Strání Radek Bihari nyní za fotbalem dojíždí do rakouského Getzersdorfu.
Pokusil se o sebevraždu, za noc prohrál i 320 tisíc. Bihari: Byl jsem na dně