Z konkurenčního druholigového Norimberku přichází do Drážďan Ondřej Petrák. Defenzivní univerzál bude v Dynamu působit nejprve do konce června na hostování, které se může později změnit v přestup.  "V Ondřeji Petrákovi získáváme dalšího hráče, který obohatí náš tým zkušenostmi a kvalitou. Můžeme ho použít jak v záloze, tak ve středu obrany. Přináší s sebou hodně taktické inteligence," chválí novou posilu sportovní ředitel drážďanského Dynama Ralf Minge na klubovém webu. 

K novému angažmá se vyjádřil i Petrák. "Vidím šanci, že se konečně budu moct postavit na hřiště," přeje si s tím, že je přesvědčen, že změna pro něj je tím správným krokem.

Sedmadvacetiletý pražský rodák v probíhajícím ročníku druhé bundesligy zasáhl jen do tří zápasů. Naposledy odehrál devátého prosince půl hodiny na hřišti Stuttgartu. 

Za českými hranicemi se Petrák potká s Josefem Hušbauerem. Zkušený záložník stráví v Drážďanech, kam odešel na hostování ze Slavie, minimálně jarní část sezóny. 

Brankář Dunajské Stredy Martin Jedlička.
Unikátní pokus na fotbalové scéně? Slováci tvoří klub po vzoru Ajaxu
Předseda představenstva fotbalové Slavie Jaroslav Tvrdík (vlevo), záložník Tomáš Souček (uprostřed) a sportovní ředitel klubu Jan Nezmar
Padla osudová nabídka? Po slávistovi Součkovi lační bohaté Monako