V Račicích se uskutečnil už sedmý ročník tohoto poháru, celkem se ho zúčastnilo na osm týmů - čtyři z Mělnicka, čtyři z Litoměřicka. V systému hraném každý s každým se nejlépe dařilo týmu Božkov z Horních Počapel. Parta z nedaleké vísky u Mělníka prošla turnajem naprosto suverénně, ztratila jen dva body. 

Pořadí:
1. Božkov Horní Počaply
2. Bruna Mlazice
3. Račice
4. Kickerzz Štětí
5. Sackra Fakra Mělník
6. H-team
7. Galacticos Bohušovice
8. Sokol Litoměřice

O celkovém vítězi nebylo pochyb, Počaply letos předvedly parádní představení. O ostatní přední příčky se ale sváděly tvrdé boje, ve kterých rozhodovalo sebemenší zaváhání. Na druhém místě se nakonec umístil pořádající Bruna Mlazice. Triumf jim unikl díky několika remízovým výsledkům.

První dvě příčky tedy připadly na zástupce z Mělnicka, čest vedlejšího Litoměřicka zachraňovaly třetí Račice. O bronzovém celku rozhodovala až závěrečná minitabulka, která vyšla nejlépe právě Račicím. Čtvrté místo bral mančaft Kickerzz Štětí. Až sedmý naopak skončil obhájce loňského vítězství – Galacticos Bohušovice.

Celkem na turnaji padlo čtyřiasedmdesát gólů, nejlepším střelcem se stal se šesti trefami Petr Bánovčin z Bruny Mlazice. Brankářům kraloval David Chramosta z Galacticosu a nejlepším penaltovým ostrostřelcem se stal Milan Mazanec z domácích Račic.

„Věříme, že si týmy turnaj užily, dobře si zahrály a splnily si to, s čím na turnaj jely. Už teď se těšíme na osmý ročník,“ zhodnotili turnaj organizátoři celé akce.

I. B třída: TJ Kly - SK Bakov n/J 5:1.
Nováčka z Kel čeká čtveřice přípravných utkání
Ilustrační foto
Střední Čechy jsou pro běžce učiněným rájem. Zkusíte to?