Také po čtvrtém kole III. třídy skupiny B zůstává jediným neporaženým celkem Čechie Kralupy. Tabulce vládne s dvanácti body a impozantním skóre 20:2.

Ve čtvrtém kole kralupští zdolali na vlastním hřišti AFK Vraňany 4:1. Do zápasu domácí vletěli jako uragán. Soupeř  si nevěděl s jeho kombinační hrou rady a po deseti minutách to bylo už 2:0.

V páté minutě otevřel skóre Kovář. Za dalších pět minut tvrdou střelou zvýšil na 2:0 Spejchal. Domácí nadále soupeře válcovali a vytvořili si hodně šancí na zvýšení skóre, ale nedokázali je proměňovat. Největší šanci na změnu měl Všolák. Šel sám na brankáře hostí, ale nedokázal skórovat.

Po dvaceti minutách se soupeř zvedl a začal Kralupským zle zatápět. Ve 40 minutě jeho obrana zapomněla na Tesaříka a ten si poradil skvěle a snížil 1:2.

Ve druhém poločas začali domácí opět hrát svou hru a to na bojovného soupeře platilo. Opět si začali vytvářet šance, ale proti změně skóre byl brankář hostí nebo nemohoucnost domácích hráčů. V 70. minutě však zápasu udělal stoper hostí chybu a Sluka svůj samostatný nájezd proměnil 3:1. To Kralupy uklidnilo a soupeře začaly mačkat. V 75. minutě tlak zúročil Jareš, který dal hlavou na 4:1.

Čechie tak udržela nejen svou neporazitelnost, ale také první místo ve třetitřídní tabulce. S tím byl samozřejmě spokojený domácí kouč: „S první dvacetiminutovkou  utkání jsem byl velice spokojený. Kluci předváděli pěkný fotbal se zakončením. Po vedení 2:0 se chlapci uspokojili a přestali se pohybovat. Soupeři tak umožnili, aby se herně zvedl. Do druhého poločasu jsme nastupovali s tím, že budeme hrát zodpovědněji v obraně a nedopustíme aby soupeř vyrovnal. Posledních dvacet minut zápasu bylo zase v naši režii a zaslouženě jsme vyhráli a upevnili si první místo v tabulce. Jenom je škoda, že chodí málo diváků.Kluci by si zasloužili diváckou podporu na domácím hřišti."