První poločas nabídl hned šest gólů (3:3), už v první minutě využil dobrého napadání Radek Hrdý, který otevřel skóre. Ani soupeř ovšem nebyl směrem dopředu bezzubý a zápas v průběhu první půle otočil ve svůj prospěch. Neratovice utkání zvládly nakonec lépe, vývoj otočily znovu na svojí stranu, o výhře hostů rozhodl v poslední půlhodině Kalabiška.

Na přípravné utkání šlo také o pěknou a vyhrocenou podívanou z obou stran, oba kormidelníci střídaček si měli po závěrečném hvizdu co říct.

„Soupeř si stěžoval, že kvůli nám přišel o čtyři hráče, ale dva z nich se srazili spolu. My zase přišli o Radka Hrdého, kterému jeden z protihráčů šlápl do obličeje, museli jsme ho vystřídat. Svůj podíl má na všem i terén, umělka v Kolíně není kvalitní. Podle mě ale šlo o pěkné utkání s rychlým tempem a nijak dramaticky bych situace mimo góly neviděl. Zápas byl tvrdý, měl nasazení, ale to je zkrátka příprava,“ nehledal v ničem vědu neratovický trenér Tomáš Staněk, kterého zároveň potěšilo, jak se „jeho“ junioři dokázali s utkáním poprat: „Protočili jsme pět juniorů a to je možná na všem to nejdůležitější. Už minule jsem říkal, že výsledek pro mě není v přípravě důležitý, s nasazením jsem spokojený.“

Libiš na závěr podzimu smetla Poříčí 5:0!
Dorost Libiše dostal na úvod přípravy osmičku

Se slovy hostujícího kouče ovšem nesouhlasil ten kolínský – Jaroslav Havrda: „Neratovice se ukázaly jako kvalitní protivník, ale také dost tvrdý a za hranou hrající. Šourek má zlomený nos, Němeček prasklou chrupavku, Živný nakopnuté koleno a Novák musel střídat pro hrubý faul. Co se týče hry, hlava mi vůbec nebere, jak jsme se chovali v defenzivní činnosti. Není možné, abychom za devadesát minut vyprodukovali takový počet chyb. Navíc všechno to byly ztráty nevynucené.“

Ať tak či onak, Neratovice dokázaly navázat na první triumf, kdy porazily juniorský výběr Bohemians Praha (9:5) a výbornou střeleckou formu prokazuje především Radek Hrdý, který z obou zápasů vytěžil celkem čtyři branky. V dalším přípravném utkání jedou modrožlutí do Prahy, kde v sobotu poměří síly s týmem ABC Braník.

FK Kolín - Neratovice 3:4 (3:3). Branky: Vácha, Němeček, Janecký - Hrdý, Weiner, Ďurinda, Kalabiška.
Neratovice: Pospíšil (46. Švejda) - Vorasický, Chlumecký, Šulc, Chládek - Šťovíček (46. Palička), Novák (84. Procházka), Škarecký, Ďurinda - Weiner(77. Brabec), Hrdý (54. Kalabiška).

Zlínští volejbalisté ve čtvrteční předehrávce 17. kola extraligy přehráli poslední Odolenu Vodu 3:0 na sety a upevnili si osmou pozici v tabulce.
Na Odolku míří extraligový lídr
Čtvrtého ročníku Boreckého půlmaratonu se zúčastnilo skoro 4000 běžců.
Rytíři v botaskách. To jsou běžci na všech úrovních