Na jaře nepokořený Liběchov, jehož poslední porážka se datovala do pátého podzimního kola (ve Vehlovicích), tentokrát našel v Hořínu nepřekonatelnou překážku. Domácí v utkání prohrávali dokonce už 0:3, pak se sice dvěma góly dostali zpět do zápasu, na body jim to už ale nestačilo a prohráli 2:4. To Horní Počaply si o víkendu smlsly na beznadějně posledních Dřísech (6:0) a s jedním bodem k dobru mají postup ve vlastní moci.

Týmem, který může nejvíce zamíchat kartami, je pak rozjetá rezerva Řepína. Vítěz sobotní přestřelky s neratovickou Romou (9:4) se totiž ve zbylých dvou kolech utká ještě s oběma postupovými adepty. Liběchov mimo to čeká zápas na Romě a Počaply doma přivítají Všetaty. Ty se sobotní výhrou 2:0 ve Vehlovicích, podle domácího sekretáře Pavla Kroužeckého zaslouženou, zařadily mezi ty venku nebezpečnější cel­ky.

Fotbalovou chuť si po předchozích dvou nezdarech spravily také Mlékojedy. S vypomáhajícím Jaroslavem Rybákem na postu stopera Start doma po jasném průběhu převálcoval o několik opor oslabené béčko Záryb v poměru 7:1. K neudržení byla především trojice Jiří Jahodka, Pavel Toman a Jaroslav Hejsek, která se podělila o všechny domácí branky a také asistence na ně.

24. kolo: H. Počaply – Dřísy 6:0 (3:0) Švihovec 2, Fikart, Fidler, Hanuš, Suk, Vehlovice – Všetaty 0:2 (0:0) Bruner, Černý, Čečelice – Botafogo 3:2 (2:2) branky hostí: Ullrych, Januška, Mlékojedy – Záryby B 7:1 (2:0) Jahodka 3, P. Toman 2, Hejsek 2 – Reisinger, Kly – Obříství 2:1 (1:0) Starý, Kutílek – Mansfeld, Liběchov – Hořín 2:4 (1:3) Hángoc, Veselý – P. Landsman, Kopáč, O. Kettner, vlastní, Řepín B – Roma 9:4 (3:3) J. Žára 3, Dvořák 2, Veselý 2, Černý, Bláha – Sivák 2, Demeter, Tokár.